Blog nieuws

Dutch Love

Vtwonendesignbeurs2018-werkaandemuur

Trots naast Dutch love op de VTwoonbeurs 2018.

De Nieuwe Meester laat met trots “Dutch Love”
tijdens VT woonbeurs Amsterdam Rai en Nu op naar Gent (Belgie)

Dit Stilleven bestaat uit meer dan 100 lagen samengesteld in het wel bekende programma Photoshop. Via werkaandemuur.nl had ik deze te koop gesteld.

Omdat ik dacht dit werk moet niet alleen op de computer blijven staan maar mag
van mij wel de wereld over.
“Dutch Love” was tijdens de Vtwoonendesignbeurs te zien in Amsterdam de Rai
en gaat nu met Werkaandemuur mee naar Belgie Gent. Hier zal het een mooie plek
krijgen in prachtige showroom, maar daar natuurlijk binnenkort meer over.

Wil jij Dutchlove bestellen dat kan kijk dan eens in de Webshop.
ook te zien de Catalogus zie:

 

 

 

 Juni 2018 Webshop in samenwerking met Werkaandemuur

Afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met het integreren van een webshop in mijn website.
Ik werk samen met het forum Werkaandemuur.nl

Waarom kies ik voor werkaandemuur:
Het heeft één heel groot voordeel je kunt op zoveel verschillende mediums bestellen en op verschillende formaten
dus voor elke klant iets wils… en Ja daar pixellaar fotografie ook voor…. Voor ieder Pixeltje is er wat wils… Een aantal van mijn Stillevens staan er op deze website en in mijn Webshop. Als je op een klik kom je direct bij de webpagina van mij en kun je direct bestellen op welk formaat en medium je het graag wilt bestellen heb je vragen of opmerkingen hoor ik dit natuurlijk graag.

Binnenkort komen er nieuwe werken op te staan en zullen nog meer kunnen genieten van mijn kunsten!2017 prachtig jaar voor mijn fotografie

Nog 1 maand en dan is 2017 weer afgesloten. Een prachtige tijd met veel postieve dingen. Zoals O.a. “De Grote Paul 2017”, Kranten bericht over mijn passie in “De Gelderlander” en natuurlijk met vele mooie modellen mogen werken. Die wil ik als eerst bedanken want zonder Modellen kom je nergens.

Op naar de Toekomst 2018 een jaar met nu al prachtige dingen in het verschiet kwa fotografie.
Zoals presentaties bij fotoclubs maar ook wil ik meer photoshop cursussen gaan geven dus mocht je meer willen weten over de medium photoshop?
Geef je alvast op voor 2018 via de mail of facebook bericht. Dan ga ik kijken of ik een workshop kan geven in een groep of eventueel een privee workshop kan gaan geven.

Ik wens iedereen in ieder geval een mooie en fijne Kerstdagen en Natuurlijk een heel mooi fotografie 2018 toe.

 


 

 

Grote Paul
Govert de Roos, Patricia Steur, Ki Tan, Sander van Laar, Annelies Schreuder 8 juli 2017 (fotogemaakt door mijn vrouw)

Trotse winnaar van “De grote Paul 2017” samen met Govert de Roos, Patricia Steur, Ki Tan & Annelies Schreuder

De grote paul lijst mag nu een naam extra bij gezet word, Tussen grote namen als Paul Huf, Erwin Olaf, Peter Kemp, Govert de Roos & Patricia Steur.
Mag ik nu met trots ook mijn naam er tussen zetten Sander van Laar 😉 Ik begon in 2011 met het insturen van werk aan de Grote Paul galerie op FaceBook en Online media. Toen ik nog net in mijn studie periode zat van de fotovakschool ten Apeldoorn. 6 jaar lang gestreden om mijn eer te kunnen bereiken in deze galerie en gister was het dan eindelijk zover door de oud burgemeester van Haarlem kreeg ik dan de Prachtige plak over mijn nek geschoven en een prachtig applause van andere fotografen en natuurlijk mijn vrouw, Sem en Modellen die bij mij regelmatig op de foto komen.

Tijdens deze prijsuitreiking hangt er ook een van mijn foto’s Calla’s Whisper de expositie loopt tot begin september in de Kloostergangen van Haarlem!

 

Prijs uitreiking 2017 Grote Paul
De grote paul lijst van Paul Huf tot aan 2017

 

 


Paul huf Grote Paul 2017
Sander van Laar
Paul huf Grote Paul 2017

Grote Paul 2017 gewonnen door Sander van Laar

Sander van Laar uit Veenendaal Vakfotograaf vanaf 2012.
Zijn digitale kunst word gezien als de nieuwe revolutie van de digitale wereld van fotografie en digitale beeldbewerking samen. De stijl waar hij in werkt is de stijl van de 17e eeuwse meesters met de twist van nu.

De prijsuitreiking “Grote Paul 2017” zal plaats vinden in het gemeente huis van Haarlem namelijk in de Kloostergangen. Grote Markt 2, 2011RD Haarlem en het begint om 15:00u iedereen is welkom en kom dan ook genieten van de expositie waar oa een werk van Paul Huf zal hangen, Govert de Roos en Patricia Steur deze expositie zal tot 1 september te zien zijn in de kloostergangen van Haarlem. Dus wees welkom… De foto die ik tijdens de uitreiking/expositie zal vertonen is “Calla’s Whisper” een beeld met een verhaal van de Calla (model : Gustavo ruben valenzuela) Calla’s Whisper is één van de foto’s die in eind September ga exposeren in Veenendaal Al deze foto’s zullen gaan over de bloem en zijn betekenis verschillende bloemen zullen hier aan bod komen.Zoals orchidee en de tulp etc. Sander van Laar is een ware kunstfotograaf.